Waar gaat jouw avontuur naar toe?

Ga meE op avontuur!

In een schooljaar organiseren we meerdere aducatieve avonturen. Het maakt in principe niet uit voor welke reis je gaat. Tijdens elke reis zul je de tijd van je leven hebben en komen dezelfde elementen terug: het groepsgevoel, de natuur, je grenzen verleggen en leren van de omgeving.

Het verschil tussen de educatieve avonturen zit hem in de duur, locatie en doelgroep. Kijk gerust rond welke reis jou het meeste aanspreekt; voor elke scholier tussen de 14 en 18 jaar zit er een leerreis tussen die bij hem/haar past!

bieten 20121 455
DSC_6335
20170902_185102
DSC_0414
{"dots":"true","arrows":"false","effect":"slide"}
De Groene Koers
Jij kan mee op het duurzaamste avontuur ter wereld! Verken de prachtige oevers van de Nederlandse binnenwateren. Sterker nog, samen met de groep vervoer je vracht zeilend. Daarnaast bezoek je innovatieve en duurzame initiatieven.
Learn More
Kampvuur
Kajakken
Rotsklimmen 2
Overnachten in tentjes
{"dots":"true","arrows":"false","effect":"fade"}
Fluitend door de fjorden
Wil jij bergen beklimmen en dalen overwinnen? Ga dan mee op expeditie naar Noorwergen en leer je eigen talenten ontdekken en inzetten. In de ochtend werken we aan school. In de middag gaan we de bergen in en navigeren we op kaart en kompas of kajakken we door de fjorden. Deze reis is voor de bovenbouw van de middelbare school. Gericht op jongeren die zichzelf beter willen kennen en avontuurlijk willen leren.
Learn More
IMG_8402 – Kopi
Wegwijzen
IMG_7530 – Kopi
IMG_4120 – Kopi
Hattefjell 3
Toppen – Kopi
{"dots":"true","arrows":"false","effect":"fade"}
Jouw Noorderlicht
Leer over het ontstaan van de fjorden, doorkruis besneeuwde hoogvlaktes en bewonder het noorderlicht na een tocht op een hondenslee. Samen trotseren we de kou en leer je expedities op te zetten. Het wordt een prachtig programma vol natuurschoon, avontuur en persoonlijke ontwikkeling! Deze reis is voor de bovenbouw van de middelbare school. Voor jongeren die zichzelf beter willen kennen en avontuurlijk willen leren.
Learn More

Overzicht alle educatieve avonturen

De Groene Koers

Doelgroep: 14+ (3/4 VMBO, 3/4/5 HAVO en 3/4/5/6VWO)
Locatie: Langs de oevers van Nederlandse binnenwateren
Datum: 10 april – 2 mei 2022*
Prijs: ca. €2650*

*Prijs en data moeten nog definitief worden vastgesteld. Wij begrijpen dat dit een groot bedrag is. Naast dat de organisatie nog bezig is om ondersteuning van fondsen te krijgen om de prijs omlaag te krijgen, bieden wij ook een traject aan waarbij we de leerlingen aanmoedigen en begeleiden om ook zelf een deel van het bedrag bij elkaar te verzamelen!

Jouw Noorderlicht

Doelgroep: 16+, 3VMBO, 4HAVO en 4/5 VWO
Locatie: Seljord, Noorwegen
Datum:  29 januari – 12 maart 2022 (VOL! Meld je alvast onder voorbehoud aan voor Jouw Noorderlicht 2023!)
Prijs: €4950,-* Dat is inclusief vlucht, accommodatie, maaltijden, excursies, coaches en docenten.

* Wij begrijpen dat dit een groot bedrag is. Wij bieden daarom een traject aan waarbij we de leerlingen aanmoedigen en begeleiden om ook zelf een deel van het bedrag bij elkaar te verzamelen!

Fluitend door de fjorden

Doelgroep: 16+, 3VMBO, 4HAVO en 4/5 VWO
Locatie: Seljord, Noorwegen
Datum:  ongeveer 18 mei – 18 juni 2022*
Prijs: €3500-4500,-* Dat is inclusief vlucht, accommodatie, maaltijden, excursies, coaches en docenten.

* Data en prijs worden nog definitief vastgesteld. Wij begrijpen dat dit een groot bedrag is. Wij bieden daarom een traject aan waarbij we de leerlingen aanmoedigen en begeleiden om ook zelf een deel van het bedrag bij elkaar te verzamelen!