Waar gaat jouw avontuur naar toe?

Ga meE op avontuur!

In het volgende schooljaar (2019-2020) organiseren we drie educatieve avonturen. Het maakt in principe niet uit voor welke reis je gaat. Tijdens elke reis zul je de tijd van je leven hebben en komen dezelfde elementen terug: het groepsgevoel, de natuur, je grenzen verleggen en leren van de omgeving.

Het verschil tussen de educatieve avonturen zit hem in de duur, locatie en doelgroep. Kijk gerust rond welke reis jou het meeste aanspreekt; voor elke scholier tussen de 14 en 18 jaar zit er een leerreis tussen die bij hem/haar past!

{"dots":"true","arrows":"false","effect":"fade"}
Leer & Zeil
Midden in de natuur, direct aan open vaarwater. Bij Pean leert iedereen goed zeilen. Daarnaast werk je aan je studievaardigheden, je profiel- of studiekeuze of krijg je bijles of examentraining in een van de bètavakken.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"false","effect":"fade"}
Wad’n avontuur
Ontdek midden op de Waddenzee welk profiel of welke studie het beste bij jou past. Je leeft in een groep, leert problemen creatief op te lossen en bestudeert de zeebodem en de sterren. We bezoeken en zeilen langs de Waddeneilanden en ontmoeten mensen uit het studenten- en bedrijfsleven. Deze reis is voor de klassen 3,4 en 5 van het vmbo/havo/vwo.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"false","effect":"fade"}
Outward bound Kroatië
Wil jij bergen beklimmen en dalen overwinnen? Ga dan mee op expeditie in Kroatië en leer je eigen talenten ontdekken en inzetten. In de ochtend werken we aan school. In de middag gaan we de bergen in en navigeren we op kaart en kompas of kajakken we de Lika af. Deze reis is voor de bovenbouw van de middelbare school. Gericht op jongeren die zichzelf beter willen kennen en avontuurlijk willen leren.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"false","effect":"fade"}
Folkehøgskule Noorwegen
Leer over het ontstaan van de fjorden, doorkruis besneeuwde hoogvlaktes en bewonder het noorderlicht na een tocht op een hondenslee. Samen trotseren we de kou en leer je expedities op te zetten. Het wordt een prachtig programma vol natuurschoon, avontuur en persoonlijke ontwikkeling! Deze reis is voor de bovenbouw van de middelbare school. Voor jongeren die zichzelf beter willen kennen en avontuurlijk willen leren.
Learn More

Overzicht alle educatieve avonturen

Folkehøgskule Noorwegen

Doelgroep: 16+, 4/5HAVO en 4/5/6 VWO
Locatie: Seljord, Noorwegen
Datum: *januari-maart 2021
Prijs: *€4450,-. Dat is €742,- per week, inclusief vlucht, accommodatie, maaltijden, excursies, coaches en docenten.

 

*Prijs en data onder voorbehoud. De definitieve prijs en data voor Noorwegen 2021 moeten nog worden vastgesteld, naar verwachting gebeurt dit in april 2020.

Outward Bound Kroatië

 

Doelgroep: 15+ 3vmbo, 3/4HAVO en 3/4/5VWO
Locatie: Veliki Zitnik, Kroatië
Datum: 3 weken in april/mei 2021 (incl. meivakantie)
Prijs: ca. €2500

Eerste Wad’n Avontuur

Doelgroep: 14+, 3/4 vmbo, 3/4/5 HAVO en 3/4/5/6VWO
Locatie: Groningen en de waddenzee
Datum: 3 weken in april/mei 2020 (incl. meivakantie) (onder voorbehoud)
Prijs: ca. €2950